REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ 

PANORAMA DELUXE RESIDENCE SRL

 1. Cazarea de regulă se face începând cu ora 15.00 iar eliberarea camerei până la ora 11.00. In masura disponibilitatilor, pentru early booking sau late check-out este nevoie de a anunta in prealabil cu minim 24 de ore.
 2. Achitarea costurilor aferente cazării se face inainte de momentul sosirii pentru a avea codurile de acces pentru self check-in. Din momentul intrarii in apartament până la eliberarea acesteia, turistul răspunde pentru camera rezervată.
 3. In fisa de anuntare a sosirii si plecarii din apartament, este absolut necesar sa precizati numele si numarul persoanelor cazate. In cazul in care numele sau numarul persoanelor prezente in apartament nu corespunde cu numarul persoanelor declarate in formularul de pe site-ul proprietatii, codurile de acces vor fi anulate iar apartamentul va trebui eliberat. ATENTIE! Intrarile si iesirile sunt monitorizate video, accesul fiind pe baza de self check-in/check-out.
 4. Persoanele care vin în vizită trebuie să fie anunțate catre administratie inainte si sa primeasca acordul in scris pentru vizita.
 5. Persoanele care sunt în vizită trebuie sa părăsească complexul până la cel târziu ora 21.00.
 6. La plecarea din cameră vă rugăm să vă asigurați ca ați închis robinetele de apă, luminile și geamurile/ușile.
 7. Nu folosiți prosoapele pentru: șters părul vopsit, pentru demachiat, curățat încălțămintea, geamantanele, pardoseala etc. A se folosi doar pentru uz corporal.
 8. Prosoapele utilizate pe timpul sederii se pot usca pe uscatorul de rufe din dotarea apartamentului (care se afla in dulap sau in spatele canapelei) iar la terminarea sejurului, obligatoriu vor fi depozitate in cosul de rufe de culoare neagra pus la dispozitie in incinta baii.
 9. Orice accident produs ca urmare a utilizării necorespunzătoare a obiectelor din dotare sau a nerespectării prezentului regulament este responsabilitatea turistului;
 10. Orice accident produs ca urmare a supravegherii necorespunzătoare a copiilor este responsabilitatea însoțitorului/însoțitorilor;
 11. Complexul hotelier nu își asumă responsabilitatea pentru mașinile din parcare și pentru obiectele lăsate în interiorul acestora (hotelul dispune supraveghere video pe toate spatiile comune, inclusiv in zona parcarilor);
 12. Fumatul și vapatul este interzis (țigară electronică – conform hot. C.E.) în cameră și în celelalte spații ale complexului, cu excepția spatiilor special amenajate; este interzisă aruncarea mucurilor de țigara, în alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere și doar după ce în prealabil au fost stinse;
 13. Nu aruncați în vasul WC obiecte care ar putea conduce la înfundarea sistemului de canalizare;
 14. Copiii sub vârsta de 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.
 15. Refuzul de a suportă pagubele produse prin utilizarea defectuoasă, producerea de distrugeri a dotărilor, echipamentelor, spațiilor sau oricăror alte bunuri puse la dispoziție, atrage după sine consecințele prevăzute de reglementările și legislația în vigoare.
 16. Managerul PANORAMA DELUXE RESIDENCE nu își asumă responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de către clienți și nu va acordă despăgubiri morale sau financiare în cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.
 17. Orice litigiu sau neînțelegere va fi rezolvată pe cale amiabilă între părți, iar în cazul nerezolvării acestora, litigiile vor fi soluționate în instanță.
 18. Petrecerile sunt strict interzise in complex.
 19. Este interzis introducerea în hotel a: armelor, armelor albe sau substanțelor interzise prin lege;
 20. Este interzis consumul sau comercializarea de substanțe halucinogene sau “psihotrope” acestea se pedepsesc conform legilor în vigoare.
 21. Nu este permis accesul animalelor de companie in incinta complexului.

Oaspetii au obligația:

 • să nu preia la plecare vreun obiect din dotarea complexului și/sau care nu le aparține;
 • să nu deterioreze obiectele din dotarea Complexului, în caz contrar aceștia datorează complexului suma egală cu valoarea obiectului deteriorat și manopera aferentă;
 • să folosească spațiile comune ale complexului și camerele rezervate de ei;
 • să nu intre în alte camere sau în spațiile cu acces interzis pentru turiști;
 • să nu lase copiii nesupravegheați;
 • să anunțe cât de repede posibil orice defecțiune a aparatelor sau instalațiilor din dotare; Nu încercați să reparați dumneavoastră!!!
 • să respecte și să păstreze liniștea în complex, să respecte celelalte persoane;
 • să respecte orele de odihnă din complexul hotelier, respectiv intervalul orar: 21:00–08.00.

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA PENTRU PISCINA

 1. Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani, in intervalul orar 09-20, pe proprie raspundere, nu asiguram personal calificat pentru acordarea primului ajutor.
 2. Este interzis accesul la piscină al persoanelor aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor și a copiilor sub 18 ani neinsotiti de un adult.
 3. Este interzis accesul în piscină al persoanelor cu plăgi deschise, afecțiuni contagioase ale pielii sau boli transmisibile. Afecțiunile de sănătate ascunse, nedeclarate, exonerează PANORAMA DELUXE REDISENDE de orice responsabilitate.
 4. Accesul  în piscină se va face numai după efectuarea unui duș, în prealabil, pentru înlăturarea substanțelor acide de pe corp, (transpirația unui corp sănătos,si entru indepartarea uleiului de plaja), IAR FETELE TREBUIE SA AIBE PARUL PRINS.
 5. Intrarea în piscină se face exclusiv în costum de baie.
 6. Nu este permis accesul cu animale de companie.
 7. Este interzis fumatul, consumul băuturilor alcoolice și al alimentelor de orice fel (inclusiv guma de mestecat) în bazin sau în jurul bazinului. Se va fuma si se va manca doar in locurile special amenajate.
 8. Sunt interzise alergările și jocurile imprudente pe marginea bazinului, precum și împingerea în apă a persoanelor aflate pe marginea bazinului. Nu ne asumăm răspunderea asupra unor eventuale accidente sau probleme de sănătate cauzate din aceste motive. Este interzis săritul în piscină!
 9. Este interzisă folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cât și un comportament care să  afecteze  confortul și integritatea fizică a clienților și a personalului piscinei, de asemenea este interzisa folosirea oricarui dispozitiv care produce zgomote si muzica, altele decat cele oferite de administraorul ansamblului.
 10. Se interzice cu desăvârșire să se urineze în apă piscinei! Reactivii din apă vor indică persoană care face acest lucru și acesteia i se va imputa schimbarea apei piscinei precum și despăgubirea celorlalți clienți prezenți la piscină. De asemenea, este interzisă și eliberarea altor secreții.
 11. Este obligatorie păstrarea curățeniei și respectarea normelor igienico-sanitare în incinta piscinei si a salii de fittness din incinta PANORAMA DELUXE RESIDENCE.
 12. Nu răspundem de lucrurile personale/obiectele de valoare  uitate sau pierdute.
 13. Nerespectarea obligațiilor precizate mai sus conduce la aplicarea de avertismente și sancțiuni, după cum urmează:
 • la încălcarea regulilor de igienă prevăzute, clientul va fi avertizat verbal urmând ca încălcarea repetată a regulilor să conducă la evacuarea clientului din premisele  piscinei și interzicerea dreptului de acces;
 • sancțiunile de mai sus se aplică și pentru nerespectarea ordinii și curățeniei în incinta;
 • la producerea de pagube sau exploatarea defectuoasă a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral pagubă produsă.
 1. Refuzul de a suportă pagubele produse prin utilizarea defectuoasă, producerea de distrugeri a dotărilor, echipamentelor, spațiilor sau oricăror alte bunuri puse la dispoziție, atrage după sine consecințele prevăzute de reglementările și legislația în vigoare.
 2. Managerul piscinei PANORAMA DELUXE RESIDENCE nu își asumă responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de către clienți și nu va acordă despăgubiri morale sau financiare în cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.
 3. Orice litigiu sau neînțelegere va fi rezolvată pe cale amiabilă între părți, iar în cazul nerezolvării acestora, litigiile vor fi soluționate în instanță.
 4. Prosopul este OBLIGATORIU pe sezloange!
 5. Accesul persoanelor straine de ansamblu este total INTERZIS (accesul prietenilor, rudelor se poate face doar cu rezervare si este contra cost).
 6. Accesul invitatilor la piscina se face doar pe baza de rezervare, sunand la numărul 0750606108, achitand o taxa suplimentara și doar dacă numărul de persoane prezente la piscina permite.
 7. La plecare aveti obligatia de a lasa toate spatiile folosite curate si la locul lor.

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA PENTRU SALA DE FITNESS

 1. Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani, in intervalul orar 09-21.
 2. Este interzis accesul la piscină al persoanelor aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor.
 3. La accesul in sala de fitness membrii sunt obligati sa aiba echipament sportiv corespunzator. 
 4. Este interzis accesul în sala de fitness a invitatilor (fara acordul administratorului) iar invitatii in prealabil au obligatia sa achite taxa de intrare la receptie.
 5. Este interzisa intrarea in sala de fitness cu pantofi de strada.
 6. Nu este permis accesul cu animale de companie.
 7. Este interzis fumatul, consumul băuturilor alcoolice și al alimentelor de orice fel la sala de fitness. Se va fuma si se va manca doar in locurile special amenajate.
 8. Toti membrii trebuie sa foloseasca, in timpul antrenamentului, prosoape si sa depoziteze deseurile in spatiile special amenajate in acest scop.
 9. Este interzisă folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cât și un comportament care să  afecteze  confortul și integritatea fizică a clienților și a personalului piscinei, de asemenea este interzisa folosirea oricarui dispozitiv care produce zgomote si muzica, altele decat cele oferite de administraorul ansamblului.
 10. Persoanele declara implicit prin folosirea serviciilor oferite ca nu sufera de probleme de sanatate si ca sunt apti din punct de vedere medical pentru folosirea facilitatilor puse la dispozitie de sala de fitness.
 11. Locatia nu dispune de personal specializat pentru acordarea de prim ajutor in caz de accidente. 
 12. Antrenamentul se efectueaza pe proprie raspundere, administratorul fiind exonerat de orice raspundere in caz de accidentari.
 13. Este obligatorie păstrarea curățeniei și respectarea normelor igienico-sanitare în incinta salii de fittness din incinta PANORAMA DELUXE RESIDENCE.
 14. Nu răspundem de lucrurile personale/obiectele de valoare  uitate sau pierdute.
 15. Nerespectarea obligațiilor precizate mai sus conduce la aplicarea de avertismente și sancțiuni, după cum urmează:
 • la încălcarea regulilor de igienă prevăzute, clientul va fi avertizat verbal urmând ca încălcarea repetată a regulilor să conducă la evacuarea clientului din premisele  salii de fitness și interzicerea dreptului de acces;
 • sancțiunile de mai sus se aplică și pentru nerespectarea ordinii și curățeniei în incinta;
 • la producerea de pagube sau exploatarea defectuoasă a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral pagubă produsă.
 1. Refuzul de a suportă pagubele produse prin utilizarea defectuoasă, producerea de distrugeri a dotărilor, echipamentelor, spațiilor sau oricăror alte bunuri puse la dispoziție, atrage după sine consecințele prevăzute de reglementările și legislația în vigoare.
 2. Managerul salii de fitness PANORAMA DELUXE RESIDENCE nu își asumă responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de către clienți și nu va acordă despăgubiri morale sau financiare în cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.
 3. Orice litigiu sau neînțelegere va fi rezolvată pe cale amiabilă între părți, iar în cazul nerezolvării acestora, litigiile vor fi soluționate în instanță.
 4. Prosopul este OBLIGATORIU pe aparatele de fitness !
 5. Accesul la sala de fitness sa face doar pe baza de rezervare! Rezervarile se fac pe pagina oficiala a imobilului PANORAMA DELUXE RESIDENCE
 6. Accesul persoanelor straine de ansamblu este total INTERZIS(accesul prietenilor, rudelor se poate face doar cu rezervare si este contra cost).
 7. La plecare aveti obligatia de a lasa toate spatiile folosite curate si la locul lor, toate aparatele electrice (televizoare, filtru de cafea, climatizarea, aparatele de fitness cu afisaj) trebuie inchise dupa folosirea acestora.
Panorama Deluxe Aparthotel
Panorama Deluxe Residence