Panorama Deluxe Residence

Accommodation 392 not found.

DESPRE Panorama Deluxe RESIDENCE

Panorama Deluxe Residence va ofera 4 apartamente studio cu un design modern, intr-o zona linistita din Cluj-Napoca, care pot gazdui doua persoane fiecare. Acesta este situat într-o zonă de interes din Cluj-Napoca, la doar 2.0 km de centrul orasului si 900m de Centrul Comercial Iulius Mall. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, aer conditionat si parcare privata.

Bucatarie complet echipata (Microwave, Refrigerator, Coffee maker, Toaster, Tea Kettle) cu loc de luat masa, baie privata cu prosoape, halat de baie, papuci de casa, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Pe langa acestea, apartamentul mai dispune si de un TV cu ecran plat, masina de spalat haine, fier si masa de calcat si de un uscator de rufe.

Siguranta/Safety: Acces self check-in cu cartela unica, camere de supraveghere in zonele comune si in afara proprietatii, senzor de fum si seif.

Masuri suplimentare pentru sanatate si igiena deoarece siguranta dumneavoastra este prioritara: masti de fata si  dezinfectant pentru maini puse la dispozitie pentru oaspeti iar unitatea de cazare este dezinfectata zilnic cu substante de curatare eficiente impotriva coronavirusului.

Puncte de interes

Iulius Mall Shopping Center

Iulius Park and Gheorgheni Lake

Aeroportul Internațional Cluj Avram Iancu, situat la 6 km de proprietate

Economics and Business Administration (FSEGA)

În apropiere

Supermarket

Statie bus

Bancomat

Benzinarie

Queen size bed

Parcare privată

Wi-Fi gratuit

Aer condiționat

Bucătărie echipată

Televizor LCD

Mașină de spălat

Nesspreso

Frigider

Nu există unități de cazare care să corespundă criteriilor.

Nu există unități de cazare care să corespundă criteriilor.

Panorama Deluxe Aparthotel
Panorama Deluxe Residence